Brexit kan medføre drastisk regelendring i Premier League

FA ønsker at flere engelske spillere skal få sjansen i Premier League. Derfor planlegges det en regelendring for å redusere antallet utenlandske spillere i ligaen.

UNNGÅR REGELEN: Paul Pogba og Romelu Lukaku går under spillere som er «homegrown». Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix
UNNGÅR REGELEN: Paul Pogba og Romelu Lukaku går under spillere som er «homegrown». Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

EU-toppmøtet godkjente 25. november skilsmisseavtalen mellom Storbritannia og EU, som åpner for at landet kan melde seg ut av EU.

Men selv om det ikke skulle bli «Brexit», ønsker Det engelske fotballforbundet (FA) at Premier League-klubbene skal redusere antall utenlandske spillere i 25-mannstroppen fra 17 til 13.

FA ønsker at PL-klubbene skal omstille seg til en ny virkelighet etter at Storbritannia har gått ut av EU. Det skal etter planen skje 29. mars neste år. Fra den dagen vil andre regler for immigrasjon og arbeidstillatelser gjelde, skriver NTB.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer