Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bridge kan miste sesongavslutningen

Har trolig brukket ankelen.

(Dagbladet.no:) Chelsea-backen Wayne Bridge kan miste resten av sesongen, etter at han trolig brakk ankelen i gårsdagens FA-cuptap mot Newcastle. Etter en duell med Alan Shearer ble landslagsspilleren liggende på gresset.

- Vi tror at skaden hans er alvorlig, sier manager José Mourhino ifølge BBC.

Bittert for Bridge og Chelsea, som denne uka møter Barcelona i Champions League og Liverpool i ligacupfinalen.

- Han vil kanskje ikke spille mer denne sesongen, sier manageren.

Røde Carlo

William Gallas og Damien Duff ble også skadde mot slutten av gårsdagens kamp, og er begge tvilsomme før stormøtet mot spanjolene.

Da Bridge ble båret av banen hadde Mourinho brukt alle byttene sine, og de to andre skadene pluss Carlo Cudicinis røde kort førte til at London-laget avsluttet kampen med sju friske spillere.

Cudicini skal ikke spille Barca-kampen, men kan nå miste ligacupfinalen han ble lovet av manageren. Chelsea har derimot klaget inn utvisningen til fotballforbundet.

Shearer skjønner ingenting

Shearer sier han ikke vet hva som førte til Bridges skade.

- Det er synd. Jeg tror ikke vi en gang var nær hverandre. Jeg snakket med ham i garderoben etter kampen og ønsket ham god bedring, sier spissen.

UTE LENGE: José Mourinho trøster Wayne Bridge.