Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bridge orker ikke å spille med Terry for England

Trekker seg fra landslaget.

TIDLIGERE LAGKAMERATER: Wayne Bridge (t.v) har trukket seg fra det engelske landslaget, etter avsløringene om John Terry og Bridges eks-samboer. Her er de to sammen for Chelsea i 2003. Foto: AFP/Vincenzo PINTO
TIDLIGERE LAGKAMERATER: Wayne Bridge (t.v) har trukket seg fra det engelske landslaget, etter avsløringene om John Terry og Bridges eks-samboer. Her er de to sammen for Chelsea i 2003. Foto: AFP/Vincenzo PINTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Wayne Bridge vil ikke lenger spille for det engelske landslaget, melder Sky Sports i ettermiddag.

Ifølge TV-kanalen har Manchester City-backen sendt ut en pressemelding der han skriver at han inntil videre er utilgjengelig for uttak.

Den tidligere Chelsea-spilleren sier han ikke er i stand til å fortsette, fordi hans tilstedeværelse trolig ville skapt splid innad på landslaget.

Tenkte lenge
- Jeg har tenkt lenge og hardt på min rolle for England, i lys av det som har stått i avisene og det som har skjedd de siste ukene, skriver Bridge.

Han forteller at det er med sorg har tar avgjørelsen, han synes det har vært en ære å ta på seg den hvite trøya. Samtidig føler han det er til lagets beste at han ikke lenger er England-spiller - fordi det ville ført til unødige forstyrrelser foran VM-sluttspillet i sommer.

- Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal spille for England. Det informerte jeg ledelsen om i dag. Jeg ønsker laget det aller beste i Sør-Afrika.

Bakgrunnen er velkjent, tidligere England-kaptein John Terry skal ha vært i et forhold med Bridges tidligere kjæreste Vanessa Perroncel. Hun er mor til spillerens fireårige sønn.

Terrry ikke kaptein lenger
Terry mistet kapteinsbåndet for England nylig, på grunn av skandalen. Landslagstrener Fabio Capello uttrykte likevel håp om at de to kunne spille sammen med de tre løvene på brystet.

Bridge og Terry var bestevenner og naboer da de spilte sammen i Chelsea. Venstrebacken ble solgt til Manchester City i januar i 2009, og litt etter røk forholdet til Perroncel.

Etter en rekke avsløringer om Terrys forhold til den franske jenta dro Chelsea-kapteinen til Dubai for å ordne opp i sitt ekteskap. Nå skal han være tilgitt av kona Toni.

Bridge har tydeligvis ikke tilgitt eks-kompisen.

FORTSETTER: Terry vil fortsette for England, kaptein eller ei. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
FORTSETTER: Terry vil fortsette for England, kaptein eller ei. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito Vis mer

Lørdag kl. 13.45 møtes Bridge og Terry mest sannsynlig på banen, når Chelsea tar i mot Manchester City på Stamford Bridge i serien.

TREFFER TERRY LØRDAG: Manchester City og Wayne Bridge spiller mot Chelsea lørdag ettermiddag. Foto: AP/Jon Super
TREFFER TERRY LØRDAG: Manchester City og Wayne Bridge spiller mot Chelsea lørdag ettermiddag. Foto: AP/Jon Super Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!