Bridge ydmyket da Arsenal lekte seg til tre poeng

Direkte involvert i alle baklengsmålene.

KAMP 100: Theo Walcott spilte sin 100. kamp i Premier League i feiret med scoring. Foto: Reuters/Stefan Wermuth/Scanpix
KAMP 100: Theo Walcott spilte sin 100. kamp i Premier League i feiret med scoring. Foto: Reuters/Stefan Wermuth/ScanpixVis mer

(Dagbladet): • West Ham - Arsenal 0-3

Det gikk rykter om at Avram Grant var ferdig som manager i West Ham allerede før kampen, og israeleren sitter ikke noe tryggere etter at hans elever ble knust av et lekent Arsenal.

- Spekulasjonene har ikke hjulpet, men jeg prøver bare å fokusere på fotball, sa Grant etter kampen.

Etter kampen fikk han litt trøst av Robin Van Persie.

- Det var en god seier for oss fordi vi vet at dette er et vanskelig sted å komme til. I pausen sa vi til hverandre at vi ikke skulle ha noen reprise av det som skjedde i fjor. West Ham er bedre enn hva tabellen viser, sier nederlenderen, sa han.

Wayne Bridge kom nylig på lån fra Manchester City for å hjelpe «Hammers» til sikker grunn, men manglet tydelig kamptrening og var direkte involvert i alle de tre scoringene til bortelaget før han gikk skadet av banen like før slutt.

13 minutter: Bridge lot Theo Walcott slå ballen uforstyrret inn i feltet. Samir Nasri hoppet smart over og umarkerte Robin Van Persie skrudde ballen i hjørnet. 1-0.

41 minutter: Bridge hang nemlig etter da resten av backrekka hans rykket ut, og da Van Persie stakk i bakrom opphevet han offsiden. Van Persie kom for skrått på mål til å avslutte selv, men la ballen tilbake mot Theo Walcott som ekspederte ballen i mål. 2-0.

76 minutter: Bridge taklet Theo Walcott helt meningsløst inne i feltet og Arsenal får straffe. Robert Green gikk riktig vei, men klarte ikke forhindre at Robin Van Persies skudd gikk i mål. 3-0.

Seieren var da i boks for Arsenal, og Arsene Wenger kunne ta av Cesc Fabregas og Samir Nasri for å gi dem hvile til fremtidige kamper.

Arsenal holder dermed følge med de to Manchester-lagene i toppen av Premier League. Arsene Wengers menn er to poeng bak City, og ett poeng bak United som også har to kamper til gode på Arsenal og tre på City.

FERDIG? Avram Grants fremtid som West Ham-manager ser svært mørk ut. Foto: AFP / Scanpix
FERDIG? Avram Grants fremtid som West Ham-manager ser svært mørk ut. Foto: AFP / Scanpix Vis mer