Briljerte i storseier

Kristian Thorstvedt scoret igjen for Genk søndag og var svært sentral da den belgiske klubben vant lokalderbyet mot Sint-Truiden 4–0.

I FORM: Kristian Thorstvedt. Foto: NTB
I FORM: Kristian Thorstvedt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thorstvedts scoring, som sendte Genk opp i 3-0-ledelse ti minutter før pause, var rogalendingens tredje på de fem siste ligakampene i belgisk fotball.

22-åringen var også nest sist på ballen da lagkamerat Paul Onuachu økte til 4–0 tidlig i annen omgang. Theo Bongondam og Bryan Heynen scoret Genks to første mål.

Thorstvedt står nå med tre scoringer i den belgiske ligaen denne sesongen. Nylig var han i tillegg på scoringslista da Norge innledet VM-kvalifiseringen og Ståle Solbakkens regjeringstid som landslagssjef mot Gibraltar.

Like heldig var han ikke i den påfølgende kampen mot Tyrkia. Der ble Genk-proffen utvist med ti minutter igjen å spille.

Med søndagens seier har Genk kun Club Brugge foran seg på tabellen i den hjemlige ligaen. Opp til serielederen skiller det til gjengjeld hele 17 poeng.

Tabelltreer Antwerpen er to poeng bak Thorstvedt & co.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer