Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brist for Iversen

Skadeforfulgte Steffen Iversen endte på sykehus etter Irland-kampen. Der ble det ble konstatert brist i et ribbein.

Det er en ubeleilig skade for Iversen, som håpet å få spille mye fotball i de kommende ukene for å komme i toppform til EM-kvalifiseringskampene mot Danmark og Romania i juni.

- Steffen fikk noen slag i siden, og sannsynligvis er det en ribbeinsbrist. Det gjør vondt nå, og det kommer til å gjøre vondt en stund framover. Han vil merke det i to-tre uker, sier landslagslege Thor Einar Andersen til NTB etter 0-1-tapet mot Irland.

- Han kan trene, men er kanskje ikke aktuell for kamper. Helgens kamp kommer for tidlig, og kanskje mister han også siste seriekamp for Tottenham. Andersen sier at turen til sykehus var fordi han ønsket å få oversikt over skaden før Iversen sendes hjem til klubben.

- Når skader oppstår, vil vi ha utredet dem så fort som mulig. Derfor dro vi for å gjøre en røntgenundersøkelse. Vi ville gjøre det før han reiser tilbake til London.

Bortsett fra Iversen ble det ingen bekymringsverdige skader i kampen.

- Christer Basma gikk ut etter å ha fått et spark i leggen, men det har vi kontroll på, sier Andersen.

Ronny Johnsen gikk ut ved pause, og overlot kapteinbindet til André Bergdølmo, men det var for sikkerhets skyld. Johnsens vonde tå ble testet onsdag før han ble erklært kampklar.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media