HARD MEDFART: Henning Solbergs bil fikk hard medfart under Rally Australia sist helg. Selv fikk Solberg en brist i hånda. Det fant han ut i et røntgenapparat hos veterinæren i Spydeberg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rally Australia/Jeremy Rogers/Handout
HARD MEDFART: Henning Solbergs bil fikk hard medfart under Rally Australia sist helg. Selv fikk Solberg en brist i hånda. Det fant han ut i et røntgenapparat hos veterinæren i Spydeberg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rally Australia/Jeremy Rogers/HandoutVis mer

Brist i «poten» for Henning Solberg

Røntgenundersøkt hos dyrlegen.

|||Med lang ventetid hos legen, valgte rallyfører Henning Solberg (36) å oppsøke veterinær for å røntgenundersøke en skadd hånd.

Ford-føreren fulgte sine firbeinte venner «Madikken» (chihuahua) og «Biffen» (papillon) til dyreklinikken i Spydeberg onsdag. Der så han samtidig sitt snitt til å korte ned køen hos fastlegen.

- Jeg var inne med bikkjene og så at de hadde et røntgenapparat. Så vi la hånden oppi og fikk konstatert at det ikke var brudd, men mulig brist, sa Henning Solberg til NTB.

Allerede til helgen teiper storebror Solberg opp labben og kaster seg med i en EM-runde i rallycross i Tsjekkia. Og om tre og en halv uke skal han kjøre sesongens nest siste VM-runde i rally i Spania.

- Brist er det ingen ting å gjøre med. Jeg kjører det jeg skal, men må regne med å ha mye vondt i hånden, logret Solberg.

Skaden i hånden oppsto da han kjørte av veien i Rally Australia, hvor 36-åringen til slutt endte på sjuendeplass.

(NTB)