Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Britenes halfpipe-stjerne sendes hjem etter denne smellen

La ut bilde av seg selv fra sykesenga.

OL OVER: Rowan Cheshire er bare 18 år, men hadde likevel store forventninger knyttet til seg før OL. Nå er det over. Foto: SCANPIX/AP/The Canadian Press, Jeff McIntosh
OL OVER: Rowan Cheshire er bare 18 år, men hadde likevel store forventninger knyttet til seg før OL. Nå er det over. Foto: SCANPIX/AP/The Canadian Press, Jeff McIntosh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOTSJI (Dagbladet): Storbritannias halfpipe-håp Rowan Cheshire har fått OL-drømmen knust etter det stygge fallet under trening i helga.

18-åringen ble skrevet ut av sykehuset mandag morgen, men legene mener at hun ikke er i stand til å delta i konkurransen om to dager.

Cheshire falt med hodet først i snøen, og pådro seg hjernerystelse. Bildet hun senere la ut på Twitter forteller fint hvordan det føltes.


- Ikke den beste dagen i går, jeg husker fortsatt ikke noe særlig, skrev jenta.

Nå er OL over for henne.

- Vi er lettet over at Rowan er på bedringens vei, men vi er selvfølgelig også lei oss for at hun ikke kan konkurrere i Sotsji, sier trener Pat Sharples til den olympiske nyhetstjenesten.

- Hun er imidlertid bare 18 år, og har en lys framtid foran seg. Jeg er ikke i tvil om at hun kommer tilbake om fire år, mer målrettet enn noensinne, sier Sharples.

Rowan Cheshire er regnet som Storbritannias beste på kvinnesiden, og er nummer syv i verdenscupen.

Hele Norges coronakart