TIL AVHØR: FIFA-president Sepp Blatter kan bli nødt til å møte til avhør i forbindelse med etterforskningen om korrupsjon rundt organisasjonen. Foto: Ennio Leanza / Keystone via AP / NTB Scanpix
TIL AVHØR: FIFA-president Sepp Blatter kan bli nødt til å møte til avhør i forbindelse med etterforskningen om korrupsjon rundt organisasjonen. Foto: Ennio Leanza / Keystone via AP / NTB ScanpixVis mer

Britisk avis: - Blatter innkalt til avhør

For å kaste lys over korrupsjonssaken.

FIFA-president Sepp Blatter kan bli nødt til å møte til avhør i forbindelse med etterforskningen om korrupsjon rundt organisasjonen.

Det melder britiske Sunday Times. Avisen skriver at Blatter vil bli avhørt av en sveitsisk dommer i forbindelse med etterforskningen som pågår. Totalt ti FIFA-topper skal være innkalt til avhør, deriblant Blatter.

De ti er ikke siktet for noe, men er innkalt fordi det er regnet som sannsynlig at de har informasjon som kan bidra til å kaste lys over saken.

Blatter har siden saken startet å rulle onsdag hevdet å ikke ha kjennskap til korrupsjonen. På en pressekonferanse lørdag fikk Blatter spørsmål om han fryktet å bli arrestert.

- Nei, hvorfor skulle jeg det? Arrestert for hva da?, svarte han.

Blatter ble fredag gjenvalgt til sin femte periode som FIFA-president, etter å ha slått prins Ali bin al Hussein i avstemningen.

Totalt 14 personer er siktet i saken. Ni av disse er FIFA-medlemmer, de øvrige jobber for samarbeidspartnere.

(NTB)