Britisk avis: - United er på «på alerten» og det eneste laget med kapasitet til å hente Messi

- Fra der til at det skjer, er det mange lysår, sier United.no-redaktør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å søndag kveld ha gått hardt ut mot overgangsryktene, snudde Lionel Messi og hintet om en Barcelona-exit på Gullballen-utdelinga i går kveld.

Nå skriver velrennomerte The Guardian at Manchester United er «på alerten» og i realiteten er den eneste klubben som er kapabel til å hente 27-åringen, som har vunnet Gullballen hele fire ganger. Dog ikke i går.

For selv om både Manchester City og Paris Saint Germain kan ha den økonomiske kapasiteten til å hente argentineren, hindres de av Financial Fair Play-reglene. I tillegg vil en overgang til Barcelonas argeste rival, Real Madrid, trolig ikke være aktuelt.

- Mange lysår Men United.no-redaktør Dag Langerød har ingen tro på at de røde djevlene vil prøve seg på en slik overgang.

- Jeg tror nok United gjerne hadde takket ja til Messi, men om det er mulig tviler jeg sterkt på. Det går mange rykter nå, og Messi har vel sagt noe om at han ikke veit hva fremtiden bringer, samtidig som han også har sagt at han ikke vil dra. Jeg tror det er mange trenere som forsvinner fra Barcelona før Messi gjør det. Jeg tror hans posisjon er så sterk, sier Langerød.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.