Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Britisk avis: - United er på «på alerten» og det eneste laget med kapasitet til å hente Messi

- Fra der til at det skjer, er det mange lysår, sier United.no-redaktør.

(Dagbladet): Etter å søndag kveld ha gått hardt ut mot overgangsryktene, snudde Lionel Messi og hintet om en Barcelona-exit på Gullballen-utdelinga i går kveld.

Nå skriver velrennomerte The Guardian at Manchester United er «på alerten» og i realiteten er den eneste klubben som er kapabel til å hente 27-åringen, som har vunnet Gullballen hele fire ganger. Dog ikke i går.

For selv om både Manchester City og Paris Saint Germain kan ha den økonomiske kapasiteten til å hente argentineren, hindres de av Financial Fair Play-reglene. I tillegg vil en overgang til Barcelonas argeste rival, Real Madrid, trolig ikke være aktuelt.

- Mange lysår Men United.no-redaktør Dag Langerød har ingen tro på at de røde djevlene vil prøve seg på en slik overgang.

- Jeg tror nok United gjerne hadde takket ja til Messi, men om det er mulig tviler jeg sterkt på. Det går mange rykter nå, og Messi har vel sagt noe om at han ikke veit hva fremtiden bringer, samtidig som han også har sagt at han ikke vil dra. Jeg tror det er mange trenere som forsvinner fra Barcelona før Messi gjør det. Jeg tror hans posisjon er så sterk, sier Langerød.

Han fortsetter:

UTELUKKER IKKE Å DRA: Lionel Messi. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
UTELUKKER IKKE Å DRA: Lionel Messi. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer

- At United er en av få klubber som har råd, stemmer nok. Men derfra til at det skjer, er det mange lysår.

2,3 milliarder Ifølge The Guardian kan Barcelona kreve hele utkjøpssummen på 260 millioner euro, 2,3 milliarder(!) norske kroner, hvis de skulle selge Messi.

Ed Woodward, som styrer pengesekken i United, har tidligere lovet manager Louis van Gaal at han skal få bruke store summer på overgangsmarkedet for å reise de rødkledde tilbake på beina.

- United kommer aldri til å kjøpe en spiller for 2,3 milliarder, ikke engang Messi. I tillegg får ikke Barcelona kjøpe noen spillere i 2015, da kommer de garantert ikke til å gjøre noe med ham. Vi snakker om noe som vil skje om tidligst 1,5 år. Skulle det skjære seg helt mellom Messi og treneren, er jeg sikker på at treneren forsvinner først, sier United.no-redaktør Langerød.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media