Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder José Mourinho får sparken

Britisk avis: Mourinho får sparken i helga

- Ledelsen har fått nok, skriver Daily Mirror.

UNDER PRESS: José Mourinhos karriere i Manchester United kan nærme seg slutten. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
UNDER PRESS: José Mourinhos karriere i Manchester United kan nærme seg slutten. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- José Mourinho har mistet tilliten til styret i Manchester United og kommer til å få sparken i helga.

Det hevder den britiske tabloidavisa Daily Mirror fredag kveld. Ifølge avisa har kilder bekreftet at det er ingen vei tilbake for portugiseren og at han er ferdig i klubben uansett hvilket resultat laget skulle klare mot Newcastle lørdag kveld.

Det har lenge vært turbulent rundt Mourinho, som har havnet i konflikt med både spillere og styreleder Ed Woodward.

Under kveldens sending på Sky Sport ble Gary Neville formidlet rapportene fra Daily Mirror. Da gikk den tidligere spilleren til angrep på klubbledelsen.

- Kanskje jeg er følelsesladd, og kanskje dette ikke er prefesjonelt, men jeg bryr meg ikke. Det er noe råttent i denne fotballklubben og folkene i styrerommet for øyeblikket er ikke i nærheten av å være gode nok, sa Neville.

Kraftig kritisert

Etter 0-0 mot Valencia i Champions League tirsdag gikk Paul Scholes knallhardt ut mot manageren.

– Jeg er overrasket over at han overlevde lørdagen (tap for West Ham). Munnen hans er ute av kontroll, og han skjemmer ut klubben, sa klubblegenden etter 0-0-kampen mot Valencia i midtuka.

- Jeg er ikke interessert i det, jeg trenger ikke å vite hva Paul Scholes har sagt., svarte Mourinho, ifølge The Guardian.

Etter bare ett poeng på hjemmebane ble Mourinho og spillerne buet av banen.

«Sånt blir det selvfølgelig pipekonsert av på Old Trafford. Fortjent pipekonsert. Mot alle. Og så kan for eller mot José Mourinho fraksjonene blant klubbens millioner av supportere verden rundt fordele ansvaret som de vil», kommenterte Dagbladets fotballkommentator, Morten Pedersen, etter Valencia-kampen.

«Men Mourinho kan ikke fortsette å ikke vinne fotballkamper, han er nødt til å få spillerne og laget på beina, det er bare sånn det er», konkluderer Pedersen.

Etter sju spilte kamper i Premier League ligger United på 10.-plass, hele ni poeng bak bynabo og serieleder, Manchester City.

- Har fått nok

- Mourinho har fremmedgjort spillerne, fansen og de ansatte på Old Trafford med sin splittende framgangsmåte de siste månedene, og de som styrer klubben, med Ed Woodward i førersetet, har fått nok, skriver Daily Mirror ved journalist David McDonnell.

Spesielt anspent har forholdet mellom Mourinho og stjernespiller Paul Pogba blitt.

I forrige uke fanget kameraene opp de to på treningsfeltet, og det så ut til å være en iskald stemning mellom de to store personlighetene.

- Han er en spiller, akkurat som alle andre. Ingen spiller er større enn klubben, sa Mourinho i etterkant.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!