Britisk avis: Real Madrid vil bytte tre stjerner mot Pogba

Zinédine Zidane skal være villig til å strekke seg langt for å sikre seg landsmann Paul Pogba. Så langt at han er villig til å bytte tre for én.

BETENKT: Paul Pogba har noen store avgjørelser å ta i sommer. Her fra sesongavslutningen mot Cardiff. Foto: PA Photos.
BETENKT: Paul Pogba har noen store avgjørelser å ta i sommer. Her fra sesongavslutningen mot Cardiff. Foto: PA Photos. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er britiske The Times som hevder dette.

Flørten mellom Real Madrid og Paul Pogba har pågått i lang tid, og det er ingen hemmelighet at manager for den spanske hovedstadsklubben, Zinédine Zidane, er en stor tilhenger av landsmannen Paul Pogba.

Zidane skal etter rapportene være bortimot desperat etter å sikre seg midtbanespilleren, noe også de siste ryktene indikerer:

The Times melder nemlig at Real Madrid skal være villige til å tilby Manchester United hele tre spillere mot Pogba. De tre det skal være snakk om er Isco, Gareth Bale og James Rodríguez.

Isco har lenge vært fast inventar i Real Madrid, men havnet ute i kulda denne sesongen. Han har riktignok spilt 37 kamper denne sesongen, men det har bare blitt seks scoringer og én assist.

Det meste tyder på at Gareth Bale er ferdig i Real Madrid. Han skal ikke være ønsket i den spanske storklubben. Waliseren har vært i aksjon ved 42 anledninger for Real Madrid denne sesongen, men det har vært mange innhopp fra benken.

James Rodríguez har de siste sesongene vært på utlån til Bayern München, og lite tyder på at han får fortsetter karrieren på Santiago Bernabéu. 28 kamper, sju scoringer og seks målgivende pasninger i alle turneringer var fasit for colombianeren denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer