Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Britisk avis: Real Madrid vil bytte tre stjerner mot Pogba

Zinédine Zidane skal være villig til å strekke seg langt for å sikre seg landsmann Paul Pogba. Så langt at han er villig til å bytte tre for én.

BETENKT: Paul Pogba har noen store avgjørelser å ta i sommer. Her fra sesongavslutningen mot Cardiff. Foto: PA Photos.
BETENKT: Paul Pogba har noen store avgjørelser å ta i sommer. Her fra sesongavslutningen mot Cardiff. Foto: PA Photos. Vis mer

Det er britiske The Times som hevder dette.

Flørten mellom Real Madrid og Paul Pogba har pågått i lang tid, og det er ingen hemmelighet at manager for den spanske hovedstadsklubben, Zinédine Zidane, er en stor tilhenger av landsmannen Paul Pogba.

Zidane skal etter rapportene være bortimot desperat etter å sikre seg midtbanespilleren, noe også de siste ryktene indikerer:

The Times melder nemlig at Real Madrid skal være villige til å tilby Manchester United hele tre spillere mot Pogba. De tre det skal være snakk om er Isco, Gareth Bale og James Rodríguez.

PÅ VEI BORT: Denne stjernetrioen, bestående av James Rodriguez (t.v.), Gareth Bale og Isco kan bli brukt i en byttehandel med Manchester United i sommer.
PÅ VEI BORT: Denne stjernetrioen, bestående av James Rodriguez (t.v.), Gareth Bale og Isco kan bli brukt i en byttehandel med Manchester United i sommer. Vis mer

Isco har lenge vært fast inventar i Real Madrid, men havnet ute i kulda denne sesongen. Han har riktignok spilt 37 kamper denne sesongen, men det har bare blitt seks scoringer og én assist.

Det meste tyder på at Gareth Bale er ferdig i Real Madrid. Han skal ikke være ønsket i den spanske storklubben. Waliseren har vært i aksjon ved 42 anledninger for Real Madrid denne sesongen, men det har vært mange innhopp fra benken.

James Rodríguez har de siste sesongene vært på utlån til Bayern München, og lite tyder på at han får fortsetter karrieren på Santiago Bernabéu. 28 kamper, sju scoringer og seks målgivende pasninger i alle turneringer var fasit for colombianeren denne sesongen.

Tidligere har også målvakten Keylor Navas blitt nevnt som en del av en mulig byttehandel.

Ole Gunnar Solskjær har tidligere uttalt at han tror Pogba blir værende på Drømmenes Teater når overgangsvinduet stenger. Den norske Manchester United-manageren har vært klar på at han ønsker å bygge laget rundt den franske verdensmesteren, men det er alt annet enn sikkert at han blir værende.

Pogba, som kom på sesongens lag i England - noe overraskende for mange - har vært gjenstand for kritikk etter en sesong hvor han har vært svært ustabil, med alt fra blendende opptredener til kamper hvor han har nærmest vært helt usynlig.

Solskjær & co. går nå en viktig sommer i møte.

Dersom han og de røde djevlene skal makte å ta opp kampen med seriemester Manchester City, Champions League-vinner Liverpool og de andre storlagene, Tottenham, Chelsea og Arsenal, er Manchester United nødt til å treffe med overgangene.

Sesongen er knapt over, men det renner nesten over av overgangsrykter, om både spillere som skal inn og ut. Det er ventet store utskiftninger på Old Trafford denne sommeren.

Det samme er det for øvrig hos Real Madrid. Også de har hatt en skuffende sesong.

UNITED-STJERNE: Paul Pogba fikk se video av sin egen finte av Dagbladets reporter. Franskmannen likte åpenbart det han så - og ba like gjerne om å få klippet tilsendt. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!