Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Britisk hjemmehåp i tidsnød før OL

Idowu har ikke konkurrert siden juni.

SLITER MED HOFTESKADE: Den britiske tresteghopperen Philip Idowu har ikke konkurrert siden juni på grunn av en hofteskade.Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler/NTB scanpix
SLITER MED HOFTESKADE: Den britiske tresteghopperen Philip Idowu har ikke konkurrert siden juni på grunn av en hofteskade.Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler/NTB scanpix Vis mer

Det britiske tresteghåpet Phillips Idowu sliter med en hofteskade og kjemper en hard kamp mot klokka for å bli OL-klar i tide.

Han måtte trekke seg fra en treningssamling i Portugal for å få behandling for skaden, som kan velte OL-starten hans på hjemmebane i London.

33-åringen, som er verdensmester fra Berlin i 2009 og har sølv fra Beijing-OL året før, har ikke konkurrert siden juni. Han skadet seg like etter at han hadde hoppet 17,31 meter, som er årsbeste for ham denne sesongen.

- Det har vært problemer med å få trent skikkelig den siste tiden. Skaden har gjort at treningene ikke har vært 100 prosent, sier Idowus trener Aston Moore.

Treneren sier også at Idowu har bestemt seg for å få behandlinger for hofteproblemene hos en privat fysioterapeut i London, men selv om han har avbrutt treningsleiren i Portugal nå, kan det hende at han kommer tilbake igjen, dersom skadesituasjonen skulle bli bedre.

- Jeg gir ikke opp, sier Idowu selv via sin twitterkonto. Trestegkvalifiseringen i OL går 7. august, så det er fortsatt tid for Phillips Idowu.

(NTB)


503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media