<strong>OMKOM:</strong> Wilson havnet først i koma etter at han ble truffet av i hodet av en gjenstand som løsnet da en konkurrent krasjet foran briten under et løp ved Pocono Raceway i Pennsylvania søndag. I natt kom meldingen at han døde av skadene. Foto: Paul Hurley/Polaris/NTB Scanpix
OMKOM: Wilson havnet først i koma etter at han ble truffet av i hodet av en gjenstand som løsnet da en konkurrent krasjet foran briten under et løp ved Pocono Raceway i Pennsylvania søndag. I natt kom meldingen at han døde av skadene. Foto: Paul Hurley/Polaris/NTB Scanpix Vis mer

Britisk IndyCar-fører døde etter ulykke

Justin Wilson døde etter å ha pådratt seg hodeskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den britiske IndyCar-føreren Justin Wilson døde mandag etter å ha pådratt seg hodeskader under et billøp i helgen.

- Dette er en enormt trist dag for IndyCar og motorsportsamfunnet, sier administrerende direktør Mark Miles i Hulman and Co., som eier IndyCar, i en uttalelse.

Wilson havnet i koma etter at han ble truffet av i hodet av en gjenstand som løsnet da en konkurrent krasjet foran briten under et løp ved Pocono Raceway i Pennsylvania søndag.

Den tidligere formel 1-føreren, som kjørte for Andretti Autosport, ble 37 år gammel.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer