Ny manager i Swansea

Britisk presse: - Ancelottis høyre hånd tar over for Bradley i Swansea

Ifølge britisk presse blir Paul Clement annonsert som ny manager i Swansea før morgendagens kamp mot Crystal Palace. 

TRENERDUO: Carlo Ancelotti (t.h.) og assistent Paul Clement (i midten) har jobbet sammen i en rekke klubber. Nå er Clement på vei til Wales. Foto: AFP / dpa / Daniel Karmann / NTB Scanpix
TRENERDUO: Carlo Ancelotti (t.h.) og assistent Paul Clement (i midten) har jobbet sammen i en rekke klubber. Nå er Clement på vei til Wales. Foto: AFP / dpa / Daniel Karmann / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I romjula kom beskjeden om at tidligere Stabæk-trener Bob Bradley er sparket i Swansea. Amerikaneren fikk bare 85 dager i jobben som Swansea-manager, og den walisiske klubben ligger nå helt sist i Premier League.

Etter at Wales’ landslagssjef Chris Coleman takket nei til Swansea-jobben, har ledelsen nå rettet blikket mot den tidligere Derby-treneren Paul Clement.

Ifølge britisk presse vil 44-åringen med all sannsynlighet bli annonsert som ny Swansea-manager før tirsdagens kamp mot Crystal Palace.

I ettermiddag melder BBC at Bayern München har gitt Paul Clement lov til å snakke med Swansea.

Fikk sparken i Derby

I februar 2016 ble Clements sparket som Derby-manager etter bare åtte måneder. Dette var den eneste jobben engelskmannen har hatt som manager eller hovedtrener. Han er mest kjent for samarbeidet med Carlo Ancelotti i flere storklubber. Han har vært Ancelottis høyre hånd i både Chelsea, Paris Saint-German, Real Madrid og nå Bayern München.

Som utdannet gymlærer engasjerte Clement seg tidlig i treneryrket, og i 1995 begynte han å jobbe med de yngste spillerne i Chelsea. Fem år seinere ble han trener for Fulhams U-16-lag, i tillegg til å ta jobben som assistenttrener for Irlands U21-landslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer