Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Britiske aviser hyller Solskjær

Engelske aviser slåss om de største og flotteste superlativene i avishyllene i dag. Og det er selvfølgelig Ole Gunnar Solskjær som er midtpunktet i alle artiklene om finalen i Champions Leauge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Solskjaer, som han heter på fotball-øya, og Sheringham hylles som udødelige, og The Mirror skriver at det tv-seerne og publikum fikk se var to minutter av de største øyeblikkene i idrettshistorien.

Avisen Express følger opp med å skrive at det siste minuttet av kampen er et minutt som United fans aldri vil glemme. Også i denne avisen hylles nordmannen, men avisens reporter mener at Teddy Sheringham må få like mye av æren for Manchester Uniteds seier.

Den konservative avisen The Times skriver at Solskjær og United fant Den Hellige Gral i Barcelona. Gralen er da selvfølgelig den enorme pokalen som nå kommer til å pryde lokalene på Old Trafford. Times holder seg til de gudommelige fraser for avisa skriver også at gårsdagen var kvelden gudene gjorde det eneste rette.

Det var Solskjær som sørget for at trippelen ble virkelighet, og en ellevill United supporter, som hadde betalt 3000 kroner for en tribunebillett, sa til The Times at kampen hadde vært de verste 90 minuttene i hans liv, men også de tre beste noensinne.