Britiske boksere i slosskamp - utenfor ringen

London: Chris Eubank og Naseem Hamed røk sammen i skikkelig nevekamp da de møttes på Heathrow i London onsdag. Hundrevis av sjokkerte tilskuere var vitner til opptrinnet.

Hamed, fjærvektsmester i World Boxing Organisation (WBO), og Eubank, tidligere WBO-mester i super mellomvekt, møttes i terminal 3 på grunn av at Eubank skulle ha et møte med promotor Frank Warren. Hamed var på vei til USA, og det var Hamed som startet krangelen.

Han ertet Eubank ved å vise ham mesterbeltet sitt. Eubank svarte med å gripe beltet fra ham og kaste det i gulvet. Hamed langet ut et slag som traff den gamle mellomvektsmesteren. Deretter måtte de to skilles med makt for at den virkelig store skandalen skulle avverges.

- Han oppførte seg toskete, men det gjorde jeg også, for jeg la meg på hans lave nivå. Selvsagt skulle jeg bare oversett ham, sa Chris Eubank etter episoden.

Politiet ble tilkalt, men foretok seg ingenting. Verken Eubank eller Hamed ble tatt i forsvaring, og mange hevder at hele opptrinnet var et ledd i en PR-kampanje de to bokserne har satt i gang.

(NTB-AP)