Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Britiske boksere i slosskamp - utenfor ringen

London: Chris Eubank og Naseem Hamed røk sammen i skikkelig nevekamp da de møttes på Heathrow i London onsdag. Hundrevis av sjokkerte tilskuere var vitner til opptrinnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hamed, fjærvektsmester i World Boxing Organisation (WBO), og Eubank, tidligere WBO-mester i super mellomvekt, møttes i terminal 3 på grunn av at Eubank skulle ha et møte med promotor Frank Warren. Hamed var på vei til USA, og det var Hamed som startet krangelen.

Han ertet Eubank ved å vise ham mesterbeltet sitt. Eubank svarte med å gripe beltet fra ham og kaste det i gulvet. Hamed langet ut et slag som traff den gamle mellomvektsmesteren. Deretter måtte de to skilles med makt for at den virkelig store skandalen skulle avverges.

- Han oppførte seg toskete, men det gjorde jeg også, for jeg la meg på hans lave nivå. Selvsagt skulle jeg bare oversett ham, sa Chris Eubank etter episoden.

Politiet ble tilkalt, men foretok seg ingenting. Verken Eubank eller Hamed ble tatt i forsvaring, og mange hevder at hele opptrinnet var et ledd i en PR-kampanje de to bokserne har satt i gang.

(NTB-AP)

Hele Norges coronakart