Britiske tabloidaviser hevder Brooklyn Beckham (15) har signert for Arsenal

Følger i sin fars fotspor.

I PAPPAS FOTSPOR?: David Beckhams eldste sønn, Brooklyn (nr to fra venstre) skal ha signert for Arsenal. Her feirer de PSGs seriegull i mai i fjor. Foto: AP Photo/Thibault Camus
I PAPPAS FOTSPOR?: David Beckhams eldste sønn, Brooklyn (nr to fra venstre) skal ha signert for Arsenal. Her feirer de PSGs seriegull i mai i fjor. Foto: AP Photo/Thibault CamusVis mer

(Dagbladet): David Beckhams sønn, Brooklyn, har blitt 15 år. Det har lenge ryktes at han har vært en lovende fotballspiller, og nå ser det ut til at han har tatt neste steg.

Flere britiske aviser, blant annet The Mirror og Daily Star, skriver nå at 15-åringen har signert for Arsenal ut sesongen.

Stort potensiale En Arsenal-kilde sier følgende til Daily Star:

- Brooklyn er talentfull, og han har utmerket seg på trening og i kampene han har spilt. Arsenal ser at han er et stort talent, og har sett potensiale.

Både Chelsea og Manchester United skal ha blandet seg inn i kampen om Beckhams eldste sønn.

- Han hadde andre lag som snuste på ham, og det kom alltid til å bli et spørsmål om når, ikke om, han kom til å bli snappet opp av en storklubb. Arsenal har signert ham, og har med det dyttet unna United og Chelsea. Neste sommer ser vi ham kanskje signere en avtale med Arsenal som er verdt mye penger.

Forhold til Arsenal Pappa David Beckham skal til tross for sin lange fartstid i Manchester United ha et godt forhold til Arsenal.

Allerede i 2006 sa Arsenal-manager Arsene Wenger at han ønsket å hente Beckham til klubben. Det skjedde aldri, selv om Beckham i 2013 var innom og trente med klubben.

Daily Star sier at Beckham og sønnene ofte er å se på tribuna på Emirates.

Brooklyn har tidligere trent i både QPR og Manchester United.