Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bärlin til sykehus med skulder ut av ledd

Kan miste halve sesongen.

(Dagbladet.no): Start-trener Tom Nordlie har et stort angrepsproblem før seriestarten mot Lyn søndag. I går fikk svenske Stefan Bärlin (28) skulderen ut av ledd, skriver Fædrelandsvennen.

Starts medisinske støtteapparat klarte ikke å skyve den på plass, slik at angriperen måtte sendes på sykehus. Nå mister han seriestarten.

- Jeg synes veldig synd på Stefan, sier Nordlie til avisa.

Odd-lege Ole Stamnes behandlet Start-spissen i går kveld og mener han er heldig hvis han blir ute i tre-fire uker.

- Men i verste fall kan det gå fire måneder før han kan spille fotball igjen. Alt avhenger av hvor mye som har blitt ødelagt i skulderen, sier legen til avisa.

Alex Valencia og Jon Midttun Lie er heller ikke skadefrie, begge sliter med strekk. Bala Garba fikk også en smell i går. Dermed har Nordlie spørsmålstegn ved fire angripere seks dager før tippeligaen starter igjen.

Start slo Odd 1-0 i Skien i går, etter scoring av Valencia.

FIKK NARKOSE: Start-spiss Stefan Bärlin måtte ha hjelp på sykehus for å få en skulder på plass. Det er usikkert om leddbåndene har tatt skade.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling