Brocken vurderer ny VIF-kontrakt

- Feil at jeg vil bort.

VALLHALL (Dagbladet.no): Fredag skrev Dagsavisen at David Brocken forlater Vålerenga når kontrakten hans går ut etter sesongen fordi han lengter hjem til kone og barn i Belgia.

Nå avviser høyrebacken at en avgjørelse er tatt.

- Jeg savner familien, men jeg har ikke bestemt meg ennå og det er feil å si at jeg vil bort. Jeg har fått et tilbud fra VIF og gitt dem et forslag tilbake. Dessuten er det flere belgiske klubber som er interesserte. Jeg bestemmer meg i løpet av uka, sier Brocken til Dagbladet.no.

Det er også mulig Brocken gir seg som spiller. Mandag morgen fikk han forespørsel om han ville jobbe opp mot sponsorer for en belgisk klubb.

- Jeg har noen interessante forespørsler og drar til Belgia på onsdag for å snakke med flere. Jeg vil ta en avgjørelse i løpet av uka.

Brocken sier han vil ta avgjørelsen såpass tidlig av hensyn til Vålerenga.

- Jeg vil at de skal vite om jeg er med eller ikke neste sesong allerede nå, slik at de eventuelt kan se etter nye backer.

Det gjør i og for seg Vålerenga uansett, for med Freddy dos Santos og Tom Henning Hovi på skadelista har klubben bare én back tilgjengelig (Brocken).

- Vi kommer til å forsterke og vi ser på spillere i flere land. Det kan både bli en permanent overgang eller et lån, men vi er nødt til å fylle opp stallen, sier trener Kjetil Rekdal til Dagbladet.no.