Brødrene Bø har imponert Bjørndalen i sesongoppkjøringa

- De kommer helt sikkert til å kjempe utover i sesongen.

IMPONERT: Brødrene Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø har imponert skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen i sesongoppkjøringa.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
IMPONERT: Brødrene Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø har imponert skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen i sesongoppkjøringa. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brødrene Tarjei og Johannes Thingnes Bø er blant dem som har imponert skiskytterveteranen Ole Einar Bjørndalen mest i sesongoppkjøringen.

Han spår en god sesong for stryningene. Også Henrik L'Abée-Lund har vist fine takter.

- Tarjei har vært råsterk i hele sommer. Henrik og Johannes har også vært råsterke. De tre har vært best gjennom hele sommeren og høsten. Så de kommer helt sikkert til å kjempe utover i sesongen også, sier Bjørndalen til NTB.

Han venter også at Emil Hegle Svendsen fortsetter i verdenstoppen: - Emil presterer alltid. Det blir bra.

- Gode tendenser Hva så med jentene? Hvem tar opp arven etter skiskytterdronningen Tora Berger?

TRO PÅ BØ: Ole Einar Bjørndalen.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TRO PÅ BØ: Ole Einar Bjørndalen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

- For å komme på Tora sitt nivå må du være ekstremt god, så de trenger nok noen år på det. Men flere av jentene har potensial. Tiril (Eckhoff) og Fanny (Welle-Strand Horn) har vist veldig gode tendenser, så jeg tipper de kommer til å gjøre det bra, mener 40-åringen.

Selv har han først og fremst mål om å være på topp under VM i finske Kontiolahti (5.-15. mars). Skiskytternes første verdenscupkonkurranse er i Östersund i starten av desember.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer