Brødrene Bø med stikk til svenskenes Ferry-hyllest: - Har han vunnet noe da?

Laber norsk innsats.

BOM: Heller ikke i dag ble det fulltreff for brødrene Bø i Östersund, men snakketøyet er det fortsatt ikke noe i veien med. Her fra sesongåpningen på Sjusjøen i november. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
BOM: Heller ikke i dag ble det fulltreff for brødrene Bø i Östersund, men snakketøyet er det fortsatt ikke noe i veien med. Her fra sesongåpningen på Sjusjøen i november. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÖSTERSUND (Dagbladet): Etter onsdagens imponerende forestilling av nordmennene, ble det en aldri så liten nedtur på dagens sprint i Östersund.

Emil Hegle Svendsen endte på en sjuendeplass med Ole Einar Bjørndalen på plassen bak.

Martin Fourcade, som på onsdag ble nummer 81 (!), var utilnærmelig, og heller ikke hjemmepublikummet fikk det helt store å juble for. Fredrik Lindström ble beste svenske på 36.-plass, men i kveld blir det annerledes. Da skal nemlig Björn Ferry hylles i Östersund sentrum.

- Har han vunnet noe? Ferry, som la opp etter fjorårssesongen, har brukt sommeren på å skrive bok, og lørdag kveld skal den olympiske mesteren fra Vancouver motta folkets hyllest for sitt bidrag til skiskyttersporten.

Når Dagbladet spør brødrene Bø om de akter å delta på feiringen, trekker de fram det karakteristiske skøyeraktige smilet.

- Neeei, har han vunnet noe da? Jeg tror ikke vi skal dit. Da er det mer gledelig at Emil vant på onsdag. Han er en større idrettsmann så vi får følge ham, humrer Tarjei Bø.

Lillebror Johannes Thingnes Bø er av samme oppfatning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer