Brødrene Hæstad senket Aalesund

Snudde 1-2 til 4-2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Aalesund - Start 2-4 (1-1).

Aalesund ledet 2-1 over Start, og så en stund også til å feire Tippeligacomebacket med seier. Men som i 2005 kjempet kristiansanderne hardt mot slutten, og det var et brødrepar som kom i fokus.

Kristofer Hæstad var tilbake på de gulkleddes midtbane etter det mislykkede låneoppholdet i Wigan, og med 20 minutter igjen å spille viste han litt av hva han kunne da han spilte gjennom Stefan Bärlin. Svensken - som bare scoret to mål i fjorårets Tippeliga - var iskald alene med Adin Brown, og lagene var like langt.

Men det var mer Hæstad i vente for start.

Morten Hæstad kom inn tidlig i kampen, og med i underkant av et kvarter igjen å spille stupte lillebror inn en etterhvert fortjent Startledelse.

Og bare fem minutter seinere var Kristofer Hæstad frampå igjen, og punkterte kampen da han trillet inn 2-4 fra kort hold.

Pangstart

- Vi spiller ingen overbevisende kamp, men mer profesjonelle etterhvert og løser knipa godt, sa Starttrener Stig Inge Bjørnebye til TV2 like etter kampslutt.

Men Start fikk en kjempeåpning på kampen. Espen Børufsen ble i Dagbladet 1. april trukket fram som et av Tippeligaens aller mest spennende talenter. I fjor fikk kantspilleren litt over en time med Tippeligafotball, fordelt på tre kamper, men etter bare to minutter viste unggutten seg fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer