<strong>KLARE FOR JUL:</strong> Brødrene Ingebrigtsen ønsker seg en forsinket julegave i form av en felles VM-finale i Doha i oktober. Foto: Bjørn Langsem
KLARE FOR JUL: Brødrene Ingebrigtsen ønsker seg en forsinket julegave i form av en felles VM-finale i Doha i oktober. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Brødrene Ingebrigtsens jul

Brødrene Ingebrigtsens jul: - Vi har samme drøm

Brødrene Ingebrigtsen er europamestere på 1500 meter alle tre, men i oktober 2019 kan de oppnå en enda større drøm. Når VM-finalen på 1500 går i Doha vil de skrive historie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er jul, og i jula er det som kjent lov til å ønske seg hva som helst. Det er like kjent at ikke alle ønsker blir oppfylt, og i hvert fall ikke i form av pakker under juletreet, men brødrene Ingebrigtsen har aldri vært nærmere å få innfridd ønskelista enn akkurat nå.

I oktober 2019 løpes VM-finalen på 1500 meter i Doha, og drømmen er å løpe den VM-finalen sammen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer