Brølte TIL mot Kippe

TIL-spillerne reagerer kraftig på stygt spill fra LSK-kaptein Frode Kippe - som selv fikk ansiktsbrudd av en albue tidligere i år.

TROMSØ (Dagbladet): Kippe fikk to brudd i ansiktet etter et ublidt møte med Vikings Hannes Sigurdsson. I går provoserte han TIL-spillerne kraftig med å gå inn med hevet albue i flere dueller.

-  Måten han går opp på, er ikke på kanten, det er langt over. Det er totalt unødvendig å gå inn med løftet kne og albue. Det er bare et under at jeg kom uskadd fra den episoden. Han er en svær kar og trenger overhodet ikke å legge seg på den linjen, mener Bjørn Johansen.

-  Måten han spiller på, gjør at jeg ikke syns det er rart at han havnet i den situasjonen med han islendingen, sier han.

Tøffe tak

Karim Essediri er helt enig.

-  En spiller som selv ble hardt skadet av slikt spill, burde vite bedre, mener fransk-tunisieren.

Som alltid når Tromsø og LSK møtes, var det mange harde tak. Ole Martin Årst hadde også flere tøffe dueller med Kippe.

-  Jeg kjenner Kippe godt og velger å tro at dette ikke var bevisst, men det er vanskelig å overse når det skjer tre- fire ganger i løpet av en kamp. Når man går inn på den måten, skal det veldig lite til før det går galt, sier Årst.

Trengte poenget

Kippe selv kan til en viss grad skjønne kritikken.

-  Jeg kan forstå at de blir litt irritert, det var en del tøffe dueller i dag. Men jeg går alltid inn i dueller for å vinne ballen, ikke for å skade noen. Men jeg gir 110 prosent i duellene, og da kan det bli noen smeller, sier LSK-kapteinen, som var fornøyd med ett poeng på Alfheim.

-  Vi har slitt litt på bortebane i år, og trengte dette poenget for å holde TIL bak oss, og å henge med i toppen. Vi slet i 1. omgang, men i 2. omgangen var vi helt på høyde.

SINNA: - Det er totalt unødvendig å gå inn med løftet kne og albue, sier Tromsøs Bjørn Johansen, som er mektig irritert på det han mener er rått spill fra Lillestrøms Frode Kippe.