Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL, Denver Broncos

Broncos mister sluttspillet, får ikke forsvare tittelen

Gikk på skjebnetap.

UTE: Denver Broncos og quarterback Trevor Siemian. Foto: NTB Scanpix/ EPA/LARRY W. SMITH
UTE: Denver Broncos og quarterback Trevor Siemian. Foto: NTB Scanpix/ EPA/LARRY W. SMITH Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denver Broncos får ikke sjansen til å forsvare NFL-tittelen. Det er åttende gang de siste 20 årene at en regjerende mester ikke klarer å ta seg til sluttspillet.

Håpet var allerede tynt før Broncos' bortemøte med Kansas City Chiefs 1. juledag, men med et 10-33-tap ble skjebnen forseglet. Forrige sesongs Super Bowl-vinner går ikke videre fra grunnserien.

- Vi kan ikke vinne hver gang. Vi har hatt en flott rekke med fem strake AFC-titler (øst-avdelingen). Jeg antar tiden nå var inne for at noen andre vinner. Det er frustrerende, men vi fortjener ikke å gå til sluttspillet slik vi spilte i dag, sa Broncos' Chris Harris jr.

Denver Broncos har tapt fire av sine fem siste NFL-kamper.

- Vi spiller ikke bra nok offensivt. Ansvaret ligget på meg. Jeg er nødt til å gjøre en bedre jobb, sa Broncos-trener Gary Kubiak.

Klubben fra Denver er ikke vant til at sesongen er over allerede i desember. Broncos har spilt i sluttspillet fem sesonger på rad, og har tatt seg helt til Super Bowl-finalen to ganger i denne perioden.

- Det stinker. Jeg kan ikke beskrive det på en annen måte. Vi visste vi måtte vinne våre to neste kamper for å gi oss selv en sjanse, men det klarte vi ikke, sa Broncos quarterback Trevor Siemian.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!