- Brøndby byr 10 mill. for Gislason

Lyn kan miste kapteinen til Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stefan Gislasons storspill for Lyn har gjort at han tiltrekker seg interesse fra større klubber i inn- og utland.

Blant annet har han vært koblet til Rosenborg, men nå skal danske Brødnby ha lagt inn et bud på 10 millioner kroner, skriver Ekstra Bladet.

Årsaken til den høye summen skal være at flere klubber har deltatt i budkrigen om den fotballsmarte islendingen.

Men det er han tydeligvis verdt, mener Brøndby, noe som kanskje ikke er vanskelig å forstå ettersom representanter fra klubben satt på tribunen under midtbanestrategens storkamp mot Brann.

- Rosenborg har snakket litt med agenten min. Det er helt klart en stor klubb, men primært vil jeg ut av Norge. Vi får se, har Gislason sjøl tidligere uttalt.


STEFAN GISLASON
Nasjonalitet: Islandsk
Født: 15.03-1980
Posisjon: Midtbane
Høyde: 196 cm
Vekt: 82 kg
Kontrakt: Ut 2007
Tidligere klubber: Arsenal, Strømsgodset, Grazer og Keflavik.
(Kilde: Lyn.no)
- Brøndby byr 10 mill. for Gislason
KAN MISTE KAPTEINEN: Lyn-trener Henning Berg (t.v.) får en skikkelig nøtt å knekke hvis han må erstatte kapteinen og midtbanestrategen Stefan Gislason. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
KAN MISTE KAPTEINEN: Lyn-trener Henning Berg (t.v.) får en skikkelig nøtt å knekke hvis han må erstatte kapteinen og midtbanestrategen Stefan Gislason. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer