Brøndby jublet etter poeng mot LSK

- Vi burde vunnet, sier Fjørtoft.

Lillestrøm hadde kampen mot Brøndby i sin hule hånd, men et unødvendig straffespark ga danskene poengdeling.

– Dette oppgjøret burde vi vunnet, for vi hadde sjanser mer enn nok til det. Men bevares, jeg er fortsatt godt fornøyd med det laget presterer i Royal League, sa Lillestrøms vikartrener Jan Åge Fjørtoft.

– Og jeg tror vi har gode muligheter i returkampen mot Brøndby i København søndag. Nå går vi for gruppeseier, proklamerte Fjørtoft.

Unødvendig straffe

Igjen kunne han glede seg over at fetteren Magnus Myklebust storspilte. Han ga hjemmelaget ledelsen allerede etter fire minutter. Unggutten tok vel vare på et langt utspill fra keeper Heinz Müller, og satte ballen kontrollert i nettet.

Pål Strand var nær ved å doble ledelsen like etter, men så døde kampen hen fram til pause. Også den andre omgangen ble fattig på hendelser, bortsett fra en meget klønete inngripen av Müller mot Hannes Sigurdsson i en helt ufarlig situasjon etter en snau time.

Den tidligere Viking-spilleren ble unødvendig lagt ned rett innenfor 16-meteren, og scoret selv sikkert fra 11-metersmerket.

Glad Brøndby-trener

GÅR FOR GRUPPESEIER Bjørn Helge Riise og Lillestrøm ledet mot Brøndby under forferdelige værforhold, men måtte nøye seg med poengdeling. - Nå går vi for å vinne gruppa, sier Jan Åge Fjørtoft. Foto: SCANPIX
GÅR FOR GRUPPESEIER Bjørn Helge Riise og Lillestrøm ledet mot Brøndby under forferdelige værforhold, men måtte nøye seg med poengdeling. - Nå går vi for å vinne gruppa, sier Jan Åge Fjørtoft. Foto: SCANPIX Vis mer

Lillestrøm samlet seg til en frisk avslutning, og to ganger traff ballen stolpen i sluttfasen, men flere mål ble det ikke – og kampen ebbet ut med et resultat som danskene kunne glede seg mest over.

– Ja, ett poeng her er vi meget tilfreds med. Jeg var særlig glad for at vi slapp med 0-1 til pause, kommenterte Brøndby-trener René Meulensteen.

(ANB)