Lillestrøm  20171004.
Guro Reiten i mesterligaen kvinner, 1. runde 1. kamp: LSK Kvinner - Brøndby (Danmark) .
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Lillestrøm 20171004. Guro Reiten i mesterligaen kvinner, 1. runde 1. kamp: LSK Kvinner - Brøndby (Danmark) . Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Brøndby kneblet LSK

LSK Kvinner maktet ikke å få hull på byllen i mesterligakampen mot Brøndby. Danskene holdt "kanarifuglene" til 0-0 på Åråsen onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dermed er det helt åpent før returmøtet i mesterligaens 16-delsfinale om en uke.

Landslagskometen Guro Reiten hadde flere muligheter til å få nettsus for hjemmelaget, men det ville seg ikke for spilleren med den følsomme venstrefoten. 23-åringen skled først en avslutning like utenfor etter få minutter, men etter en halvtimes spill kom hun enda nærmere. Reiten smalt ballen i tverrliggeren etter et frispark.

Danskenes Emilie Henriksen var nær scoring etter en corner kvarteret før slutt, men backens heading gikk over mål, naturlig nok til vertenes lettelse.

LSK jaktet seiersmålet på tampen, men oppgjøret endte målløst. Faktisk var det gjestene som kom nærmest ved innbytter Hanna Persson helt på tampen, men vertene slapp med skrekken. De gule- og svartkledde har uansett en jobb å gjøre på bortegress i Danmark neste onsdag.

Tidligere onsdag tapte Avaldsnes 0-4 hjemme mot Barcelona.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer