Brøndby røk på fem minutter

Tapte mot Lokomotiv Moskva.

Brøndby ledet 2-0 og hadde seieren i lomma. Men så snudde Dmitri Loskov og Lokomotiv Moskva-laget det hele på fem minutter.

Det hele startet imidlertid bra for det danske laget – som måtte unnvære en syk Johan Elmander og en småskadet Trond Andersen.

For i første omgang var det lite som tydet på at klubben savnet forsvarsklippen og spissesset på banen.

God første omgang

Etter bare 11 minutter kjempet Morten Skoubo til seg ballen på midtbanen. Han sendte den videre til Martin Retov, som skjøt til venstre for Lokomotiv-keeperen. Dermed sto det 1-0 til gjestene fra Danmark.

Etter scoringen presset russerne på for utligning. Men i stedet for utligning økte Skoubo danskenes ledelse med hodet på en dødballsituasjon. 2-0 holdt seg også ut omgangen.

I andre omgang klarte imidlertid Moskva-laget å snu det hele – på fem minutter.

For etter 60 minutters spill fyrte Dmitri Loskov av et langskudd. Dermed sto det 1-2. Tre minutter senere utlignet Igor Lebedenko til 2-2 – også han på et langskudd.

Snudde kampen

Men russerne ga seg ikke med det. Ytterligere to minutter senere var nemlig Loskov på ferde igjen – på et frispark. Frisparket ekspederte han rundt muren og opp i krysset. Vakkert, og Lokomotiv Moskva ledet 3-2.

Brøndby kom seg aldri etter scoringen. I stedet punkterte Loskov kampen med sitt tredje mål for dagen – sju minutter før full tid.

Dermed er ikke Brøndby sikret avansement i UEFA-cupen. Hadde danskene vunnet 2-0, ville de vært klare for neste runde. Nå må klubben slå enten Espanyol eller Palermo for å avansere.

Moskva-laget var for øvrig det samme laget som sendte Brann ut av UEFA-cupen, i cupens første runde. Lokomotiv vant 2-1 i Bergen, og 3-2 i Moskva.

(ANB)