Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brøndby-spiller til LSK

Dan Anton Johansen blir Christoffer Anderssons erstatter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den danske forsvarsspilleren Dan Anton Johansen har skrevet under for Lillestrøm. Han kommer fra Brøndby hvor han har spilt 260 kamper de siste sju årene.

26-åringen har skrevet under en avtale som binder ham til Åråsen-klubben ut 2009-sesongen.

Johansen hadde et halvt år igjen av kontrakten med den danske storklubben, men blir ingen dyr mann for LSK. Ut fra det Romerikes Blad erfarer er det ikke snakk om millionbeløp.

– Vi er blitt enig med Brøndby om ikke å oppgi overgangsbeløp, men vi er fornøyd med avtalen vi har gjort. Han var vårt førstevalg, og vi gleder oss til å få ham til klubben, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til avisa.

LSK gjorde et forsøk på å få ham klar som innbytter til lørdagens kamp mot Newcastle i Intertoto-cupen, men det gikk ikke. Istedenfor vil Johansen bli presentert for Åråsen-publikummet før kampen.

Johansen er en allsidig spiller og kan ifølge Brøndbys hjemmeside brukes som back, midtstopper og på midtbanen. Han blir trolig Christoffer Anderssons erstatter på backplassen i LSK, etter at svensken reiste til Tyskland og Hannover i sommer. (ANB)

TIL LSK: Brøndbys forsvarsspiller Dan Anton Johansen (t.h) er trolig tiltenkt Christoffer Anderssons plass på høyre back. Her er han i kamp mot Hamburgs Anthony Yeboah. Foto: AP
TIL LSK: Brøndbys forsvarsspiller Dan Anton Johansen (t.h) er trolig tiltenkt Christoffer Anderssons plass på høyre back. Her er han i kamp mot Hamburgs Anthony Yeboah. Foto: AP Vis mer