Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brøndby-stjerne svindlet venninne for 45 000

Gamblet på nettet.

(Dagbladet.no): Den 23 år gamle Brøndby-profilen Morten «Duncan» Rasmussen ble i går dømt til tre måneders betinget fengsel for svindel.

Offeret for bedrageriet var en god venninne fra Århus, som besøkte Rasmussen i Frederiksberg i København.

I løpet av helga 9. til 11. mars i fjor, tappet han kredittkortet hennes i 11 omganger for tilsammen over 27 500 kroner (26 000 danske). Pengene brukte han til gambling på nettet.

Fikk kort-opplysninger

Fire tusen kroner kom tilbake i form av gevinster, men venninnen ønsket naturligvis å få tilbake de 22 000 danske kronene som var tapt.

Derfor ga hun Rasmussen opplysningene til sitt nye kort. Disse opplysningene brukte han imidlertid til å svindle henne for ytterligere 21 225 kroner.

- Jeg er lei meg for det jeg har rotet meg selv ut i. Jeg vet godt at det er noe dritt jeg har gjort, sa Rasmussen i vitneboksen før forsvareren sørget for lukkede dører i rettslokalet før spillerens personlige forhold skulle gjennomgås, skriver Ekstra Bladet.

- Er under behandling

SVINDELDØMT: Brøndby-spiller Morten «Duncan» Rasmussen (t.v.) i treningskamp mot Chelsea og Ashley Cole i juli i fjor. Foto: Lars Møller, EPA/Scanpix
SVINDELDØMT: Brøndby-spiller Morten «Duncan» Rasmussen (t.v.) i treningskamp mot Chelsea og Ashley Cole i juli i fjor. Foto: Lars Møller, EPA/Scanpix Vis mer

Til avisen innrømmer imidlertid Rasmussen at han sliter med spilleavhengighet.

- Jeg har kjempet med spillegalskap i en periode, og er stadig under behandling for sykdommen. Det er vanskelig for meg å snakke om, men jeg jobber hardt for å komme videre, forteller han.

Rasmussen betalte venninnen tilbake det han skyldte henne i mai i fjor, men ble likevel dømt i retten. Han slipper å sone dommen om han holder sin sti ren i løpet av to års prøvetid. I tillegg ble han dømt til å betale saksomkostninger.

image: Brøndby-stjerne svindlet venninne for 45 000
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media