Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSG tok bronse i Champions League

Bronse for Sagosen i Champions League

Sander Sagosen slo sin kommende sjef i Paris Saint-Germain i Champions League søndag. PSG tok tredjeplassen med 29-28 over Vardar Skopje.

BRONSE: Sander Sagosen og PSG fikk revansje etter gårsdagens semifinaletap. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
BRONSE: Sander Sagosen og PSG fikk revansje etter gårsdagens semifinaletap. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer

Sander Sagosen slo sin kommende sjef i Paris Saint-Germain i Champions League søndag. Kvelden før kampen om 3.-plassen var knallhard.

PSG tok bronsen med 29-28 over Vardar Skopje. Sagosen var pigg og scoret på alle sine fire skudd før pause. Det ble ytterligere ett mål etter pause på nordmannen.

- Vi viste moral etter å ha fått et slag i trynet lørdag. I denne kulissen (20.800 tilskuere) er det alltid gøy å spille, sier Sagosen til NTB.

Lørdag kveld var ikke god for ham etter semifinaletapet mot Nantes.

- Den var tøff. Jeg satt vel og stirret ut i lufta i fire timer. Alt er bygget opp mot Champions League, og så blir det som å stikke hull på ballongen.

Ny

Spanjolen Raul Gonzales flytter fra Vardar og Makedonia om tre uker. Han skal trene PSG og få laget opp å stå igjen. Storklubben har bommet i to mesterligasluttspill på rad.

Lørdag ble det 28-32-tap for Nantes i semifinalen etter trøbbel både i angrep og på keeperplassen. Søndag var PSG mer sitt gamle jeg og vant kampen ganske kontrollert.

Til uka kan Paris-klubben sikre seriemesterskapet i siste runde. I starten av juni spiller Sagosen VM-kvalifisering for Norge mot Sveits.

Der er Norge kjempefavoritt til å få en plass i verdensmesterskapet i Danmark og Tyskland i januar neste år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media