Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bronse til Brann

Poeng mot LSK var nok.

- Dette betyr mye for klubben. Vi innfridde målet som var å sikre billett til Royal League. Sesongen har vært jevn, og vi fortjente 3. plassen, slo Brann-trener Mons Ivar Mjelde fast etter at innbytter Robbie Winters hadde reddet bergenserne med 2-2-scoringen.

Kampen var jevnspilt og underholdende etter hvert som scoringene kom utover i 2. omgang. To ganger klarte Brann å komme tilbake i scoringsprotokollen.

En kontring førte Lillestrøm i ledelse. Magnus Powell kombinerte fint med Michael Mifsud og scoret sikkert.

Nyttige Kvisvik

Paul Scharner ga nytt håp til bergenserne da han headet inn 1-1 etter frispark fra Raymond Kvisvik.

Gylfi Einarsson skapte nye problemer for Brann da han ordnet 2-1, men det hjalp lite. For Brann kjempet seg tilbake og ordnet bronsemedaljene.

Innbytter Robbie Winters laget sitt 13. mål for sesongen da han sikret poengdeling. Nok en gang kom målet etter frispark fra meget nyttige Raymond Kvisvik.

Om en uke er bergenserne tilbake på Østlandet. Da er det cupfinale mot Lyn på Ullevaal.

- Foreløpig har jeg ikke den kampen i tankene. Nå må vi kose oss med dette en uke, jeg er stolt av spillerne og det blir alltid noe ekstra å oppleve en cupfinale, sa Mjelde.

Størst jubel for RBK

I den andre garderoben tok Arne Erlandsen farvel med sine spillere.

- Veien går videre. Jeg må bare ønske Lillestrøm lykke til videre. At det ble sjuendeplass til slutt betydde ganske mye for meg personlig, sa Erlandsen, som ikke ville si noe om hvem han skal trene neste sesong.

Ifølge svensk presse blir han tidlig neste uke presentert som trener for IFK Göteborg.

Drøyt 6000 tilskuere så kampen på Åråsen hvor det ble jublet mest da speakeren rapporterte om Rosenborg-scoringer. Lillestrømlingene gråt ikke over at serietittelen ikke gikk til rival Vålerenga.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media