TOK IGJEN HJEMMEFAVORITTEN: Audun Grønvold flyr her forbi Chrispoher Delbosco i det siste hoppet. Foto: Lise Åserud / Scanpix
TOK IGJEN HJEMMEFAVORITTEN: Audun Grønvold flyr her forbi Chrispoher Delbosco i det siste hoppet. Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

Bronsegutten tok til tårene av tekstmeldingene

Men Grønvolds karriere kan være over til sommeren.

|||Audun Grønvold (33) bestemmer seg etter sesongen for om han skal fortsette med skicross. Men et nytt OL tviler bronsegutten på.

Én uke før 34-årsdagen kjørte Grønvold inn til bronsemedalje i Vancouver-OL. Hva som skjer videre, har han ikke bestemt seg for.

- Jeg har ikke det. Jeg har sagt selv at når sesongen er ferdig, skal kroppen min på EU-kontroll for å se om det er forsvarlig å kjøre videre. Hvis ikke blir jeg avskiltet, sa Grønvold.

Blir pappaDen tidligere alpinisten blir pappa til sommeren, og den nye familiesituasjonen vil også være med på å påvirke avgjørelsen.

- Hvis det er forsvarlig å fortsette og motivasjonen er der, må jeg ta en runde med samboeren min også, siden vi venter barn. Det forandrer situasjonen betraktelig, forteller hedmarkingen.

OL i Sotsji i 2014 tror Grønvold ikke han stiller i.

- Da er jeg 38 år. Det høres lenge ut å holde på. Men eldstemann i dag var 42 år, så du skal aldri si aldri.

FølelsesladetSøndag kveld mottok han det synlige beviset på at han er tidenes første OL-bronsevinner i skicross. Grenen er med i vinterlekene for første gang.

- Det har gått i ett siden jeg kom tilbake fra bakken. Det har vært en følelsesmessig berg-og-dalbane. Da jeg satte meg i bilen, hadde jeg fått 98 tekstmeldinger og begynte bare å grine. Det var utrolig mange hyggelige meldinger, sa Grønvold til NTB.

Det var ikke første gang Vang-gutten tok til tårene etter bronsemedaljen.

- Jeg er ikke flau over det. Jeg er ikke vant til å hente olympiske medaljer. Da er det ikke rart at det svinger litt, sa 33-åringen.

(NTB)

FIKK MEDALJEN I NATT: Audun Grønvold etter medaljeseremonien. Foto: Lise Åserud / Scanpix
FIKK MEDALJEN I NATT: Audun Grønvold etter medaljeseremonien. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer