Brooklyn har skuddfot som en Beckham

Stolt pappa forteller.

(Dagbladet.no): David Beckham (32) har 99 landskamper for England og regnes som en av de beste i verden på dødball. Ikke bli overrasket dersom også sønnen Brooklyn (8) blir en god fotballspiller.

Pappa Beckham forteller stolt at sønnen viser gode takter, en god høyrefot kan tydeligvis arves.

- Han har en veldig god skuddfot, høyrefoten er veldig bra. Og han kan trikse 64 ganger. Det er ikke så verst for en åtteåring, sier Beckham i et intervju som sendes på BBC 2 1. juledag.

LA Galaxy-stjernen, som forflytter seg til London for trening med Arsenal i januar, er mindre imponert over popkona Victorias evner som keeper. Det er en jobb hun tvinges til.

- Guttene ber henne om å stå i mål, og så sparker de baller på henne.

Beckham er kjent som en innovatør og et mote-ikon. Men da han var guttunge foretrakk han nikkers med lange sokker og ballettsko framover dress når han skulle pynte seg.

- Faren min mobbet meg litt for det, men jeg var fornøyd.

I BBC-intervjuet gir også Beckham sitt syn på at Fabio Capello fikk jobben som England-sjef. Italieneren vraket midtbanespilleren i Real Madrid - før engelskmannen kjempet seg tilbake på laget som vant seriegullet i Spania fjor.

FØLG MED PÅ BANEN, GUTTER! David Beckham har tatt med sønnene Brooklyn (t.h) og Romeo på LA Galaxy-kamper denne sesongen. Oftest har pappa vært skadd og sittet sammen med dem på tribunen i USA. Foto: Scanpix/Reuters
FØLG MED PÅ BANEN, GUTTER! David Beckham har tatt med sønnene Brooklyn (t.h) og Romeo på LA Galaxy-kamper denne sesongen. Oftest har pappa vært skadd og sittet sammen med dem på tribunen i USA. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Fabio er en manager spillere ser opp til og ønsker å bli trent av. Jeg håper jeg er en del av planene hans, sier Beckham.

Beckham håper selvsagt han får sin 100. landskamp når Capello styrer England for første gang, i privatkamp mot Sveits i februar.

- Jeg tror han blir bra både for spillerne og det engelske landslaget, sier Becks.

Brooklyn har skuddfot som en Beckham
PÅ LONDON-BESØK: Beckham-familien dro på Winter Wonderland i Hyde Park i London i forrige uka.