Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Broren til Mame Biram Diouf angrepet av City-fans

- Angrepet bakfra på vei hjem fra kamp.

SPILTE IKKE: Mame Biram Diouf spilte ikke i Manchester-derbyet mellom United og City i går. Etter kampen ble storebroren hans angrepet av supportere av motstanderlaget. Bildet er fra United-reservenes treningskamp mot Stabæk i vinter. Foto: Heiko Junge, Scanpix
SPILTE IKKE: Mame Biram Diouf spilte ikke i Manchester-derbyet mellom United og City i går. Etter kampen ble storebroren hans angrepet av supportere av motstanderlaget. Bildet er fra United-reservenes treningskamp mot Stabæk i vinter. Foto: Heiko Junge, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Broren til Mame Biram Diouf ble angrepet av Manchester City-supportere etter kampen mellom Manchester-rivalene United og City i går.

- Han ble angrepet bakfra på vei hjem fra kamp. Men han fikk ingen skader, og trengte ikke medisinsk behandling, sier Dioufs agent Jim Solbakken til Dagbladet.

Nettstedet United Youth melder via sin twitterside at det var lillebroren til Diouf som ble angrepet. Solbakken opplyser imidlertid at det var storebroren til Diouf som ble angrepet.

Solbakken sier ikke noe om foranledningen til episoden.

Mame Biram Diouf kom til Manchester United fra Molde i januar. Senegaleseren har fått prøve seg i noen kamper, men var ikke i troppen til gårsdagens byderby.

Manchester United vant kampen 0-1 på Citys hjemmebane City of Manchester Stadium etter scoring av Paul Scholes rett før tilleggstida var over.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!