Brorens nedslående beskjed: - Han vil dra

Ting kan fortsatt skje med tanke på en Pogba-overgang. Overgangsvinduet i Spania er åpent ut august.

LINKES BORT: Paul Pogba kan fortsatt dra fra Manchester United i sommer. Det sier hevder hans bror Mathias Pogba (t.h.). Foto: David Fisher / REX / NTB Scanpix
LINKES BORT: Paul Pogba kan fortsatt dra fra Manchester United i sommer. Det sier hevder hans bror Mathias Pogba (t.h.). Foto: David Fisher / REX / NTB ScanpixVis mer

Paul Pogba har lenge hintet til at han ikke vil være i Manchester United lenger. Skal man tro diverse rapporter fra engelske aviser skal misnøyen ha startet mens Mourinho fortsatt var i klubben, der forholdet mellom de to virket kjølig.

Etter at Solskjær tok over, virker det ikke som ting har endret seg. Han har blitt linket bort fra klubben gjennom hele sommeren, men uten å ha fått i stand en overgang så langt. Det meste tyder på at Real Madrid er i førersetet på å sikre seg den franske stjerna.

Tidligere har flere personer fra Pogbas leir sagt at han vil bort, og Pogba selv sa det også tidligere i år under en pressekonferanse med det franske landslaget. Han presiserte også at han var fornøyd i United.

SNAKKER UT: Mathias Pogba sier at hans bror vil bort fra Manchester United. Foto: Kieran Mcmanus / BPI / REX / NTB Scanpix
SNAKKER UT: Mathias Pogba sier at hans bror vil bort fra Manchester United. Foto: Kieran Mcmanus / BPI / REX / NTB Scanpix Vis mer

- De (Real Madrid) er en av de største klubbene i verden. Nå har de Zidane som trener, og han er en drøm for alle barn og alle spillere, men akkurat nå er jeg i Manchester United, sa Pogba den gangen.

- Paul vil dra

Siden den gangen, som var i mars, har ting visstnok ikke endret seg nevneverdig.

For nå snakker hans bror, Mathias Pogba, også om at Paul Pogba kunne tenke seg en ny utfordring. Det sier han i et intervju med det spanske TV-programmet El Chiringuito.

- Paul vil dra. Han kan ikke gjøre alt i United, sier broren, som i dag spiller på fjerde nivå i Spania for CD Manchego.

Overgangsvinduet i England stengte like før sesongstart i Premier League, men vinduet er fortsatt åpent i land som Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Dermed kan Real Madrid fortsatt i teorien signere Pogba, og Ole Gunnar Solskjær må vente en liten stund til for å kunne puste lettet ut.

Og Mathias Pogba mener at hans bror er akkurat det Real Madrid trenger etter deres svake sesong som endte uten trofeer.

- Spilleren som Zidane mangler er Paul. Det er ikke umulig for Florentino (Real Madrids president) å signere ham, sier Mathias Pogba.

Samtidig som Pogba åpenbart virker interessert i å spille i Real Madrid, så linkes klubben til andre spillere også. Christian Eriksen og Neymar nevnes også som potensielle signeringer for Real Madrid.

- Respektløst overfor klubben

Men Zidane skal altså være mest interessert i å signere Pogba. President Florentino Pérez skal være interessert i spillere som Eriksen og Neymar.

I tillegg til Paul Pogba og hans bror, har også agenten hans Mino Raiola vært ute og sagt at franskmannen vil bort. Det har fått tidligere United-spiller Gary Pallister til å rase.

- Jeg vet at hans agent gikk ut og sa at det var på tide for Paul å se etter en ny utfordring nå, og synes det er respektløst overfor klubben hvor han har kontrakt når han prøver å presse fram en overgang, sa Pallister til nettstedet AmericanGambler.com og fortsetter:

- Ole har vært veldig positiv om at Paul skal bli og han vil få det beste ut av ham, ettersom han er en fantastisk spiller, og når han har dagen, snakker vi verdensklasse.

Pogba viste i hvert fall sine kvaliteter forrige helg i serieåpningen mot Chelsea. En meget god pasning til Marcus Rashford sikret 3-0 i en kamp som til slutt endte 4-0 over Chelsea.

Neste kamp er mot Wolverhampton, og også der blir han viktig mot et vrient lag.