Brøt sammen etter Hallén-utskjelling

Leder Tone Angeltveit i Serieforeningen for kvinnefotball.

BLE SKJELT UT: Tone Angeltveit (innfelt), leder for Serieforeningen for kvinnefotball, sier hun synes det var veldig ubehagelig å bli skjelt ut av fotballpresident Yngve Hallén. Begge foto: Scanpix
BLE SKJELT UT: Tone Angeltveit (innfelt), leder for Serieforeningen for kvinnefotball, sier hun synes det var veldig ubehagelig å bli skjelt ut av fotballpresident Yngve Hallén. Begge foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På et møte med  Serieforeningen for kvinnefotball skal fotballpresident Yngve Hallén ha skjelt ut daglig  leder Tone Angeltveit så grovt at hun brøt sammen.

Fotballpresidenten ble i Dagbladet i går møtt med krass kritikk fra to av sine kvinnelige styremedlemmer. Hege Jørgensen og Hege Leirfall har meddelt valgkomitéen at de går av på forbundstinget til våren, på grunn av lederstilen til fotballpresident Yngve Hallén.

De har følt at deres kompetanse ikke blir tatt på alvor av fotballpresidenten.

Daglig leder Tone Angeltveit i Serieforeningen for kvinnefotball fikk føle Halléns vrede under et møte interesseorganisasjonen hadde med Hallén og daværende generalsekretær Paul Glomsaker på Ullevaal stadion for ett år siden.

Forlot møtet - Under en diskusjon om serieordningen i 1. divisjon for damer ville Hallén gjøre noen endringer, uten å gå veien om fotballtinget, hvor slike avgjørelser skal fattes. Da jeg fortalte han at det var en oppgave for tinget eksploderte han og skjelte meg ut. Det var veldig ubehagelig, sier Tone Angeltveit til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer