Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cristiano Ronaldo:

Brøt sammen under intervju

Cristiano Ronaldo blir overrasket med en veldig spesiell video i et ferskt intervju.

MISTET FAREN: Cristiano Ronaldos far gikk bort i 2005, og dermed fikk han aldri se sin sønn dominere som han har gjort i en årrekke. Foto: REUTERS / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
MISTET FAREN: Cristiano Ronaldos far gikk bort i 2005, og dermed fikk han aldri se sin sønn dominere som han har gjort i en årrekke. Foto: REUTERS / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer

Cristiano Ronaldo har de siste åra hatt for vane å dominere på fotballbanen på et nivå som man knapt har sett noen gang. Det har resultert i en rekke titler med lagene har spilt for i karrieren - spesielt i Real Madrid.

Det har også blitt vanlig at han stikker av med individuelle priser. Han og hans rival Lionel Messi har begge stukket av med fem gullballer hver. Gullballen er altså en årlig kåring av årets beste fotballspiller.

Viste ukjent klipp

I et nytt intervju med ITV, sitert av blant annet The Mirror, sier Ronaldo at det er en person som ikke har fått se han dominere på fotballbanen.

Hans far, Jose Dinis Aveiro, gikk bort i 2005 på grunn av leversvikt etter å ha vært alkoholisert i flere år. Ronaldos far ble 52 år gammel.

I intervjuet får Ronaldo se en video av sin far, der han står og snakker stolt om sin sønn. Videoen fikk stjerna til å bryte sammen, og stopper helt opp under intervjuet.

- Jeg har aldri sett den videoen. Utrolig, sa en preget Ronaldo.

Det var den kjente programlederen Piers Morgan som viste portugiseren videoen av hans far. Ronaldo blir såpass preget at han må stoppe opp og tørke tårer med et tørkle.

- Jeg trodde intervjuet skulle være morsomt, men jeg hadde ikke regnet med å gråte. Men jeg har aldri sett disse bildene. Jeg vet ikke hvor du … Jeg må få disse bildene og vise dem til min familie, sa portugiseren, og fortsatte:

- Men jeg kjente egentlig ikke min far 100 prosent. Han var en alkoholiker. Jeg snakket aldri med ham, altså en normal samtale. Det var tøft.

Videoen av en rørt Ronaldo kan du se her:

Snart CL

Ronaldo har etter hvert fått en ganske stor familieflokk rundt seg. Han har fire barn og sin kjæreste som heter Georgina Rodriguez. I tillegg har han sin mor som det virker som han har et nært forhold til.

Han avslører også i intervjuet at han et ønske om å en gang gifte seg med Rodriguez, men at tiden ikke er inne ennå.

Ellers skal Ronaldo også etter hvert prøve å fortsette sin dominans i Champions League. Onsdag vender han tilbake til sin tidligere hjemby Madrid. Da møter hans Juventus Atlético Madrid i første gruppespillskamp i Champions League.

Portugiseren har svært gode minner fra kamper mot Atlético tidligere, der han scoret hat trick imot dem i høst, og sørget for at Juventus tok seg videre i Champions League.

SKAPER BUZZ: Cristiano Ronaldos opptreden i denne reklamefilmen har ikke gått under radaren. Video: Shopee. Reporter: Geir Jone Karlsen. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media