Alexander Loginov ble verdensmester

Brøt ut i latter etter dopingspørsmål

Det var mildt sagt lite populært blant både journalister og utøvere at den tidligere dopingtatte utøveren Alexander Loginov vant VM-gull på sprinten. På pressekonferansen skapte et dopingspørsmål reaksjoner i salen.

KONFRONTERT: TV 2-reporterens spørsmål til den russiske gullvinneren skapte reaksjoner i salen. Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANTERSELVA (Dagbladet): Det store gullhåpet Johannes Thingnes Bø åpnet for hardt, og måtte se seg slått av storebror Tarjei ved målgang. Da så det ut til å gå mot medalje for sistnevnte, men så kom den tidligere EPO-tatte russeren Alexander Loginov og parkerte alle.

Ingen fikk snakke med den russiske verdensmesteren i intervjusonen bak målområdet, og journalistene måtte derfor vente på den offisielle pressekonferansen i regi av IBU (Det Internasjonale Skiskytterforbundet).

- Alt er rent

Der hadde Loginov med seg en russisk tolk, og spørsmålene fra salen gikk dermed via henne.

Der skapte et spørsmål fra norske TV 2 reaksjoner. Spørsmålet lød som følger:

- Alexander, det er åpenbart mange som tviler på deg. Hvorfor skal vi stole på deg nå? Og hvor ofte har du blitt testet denne sesongen?

Spørsmålet ble reagert på med latter og hoderisting i salen, og svaret fra Loginov selv gjorde at de russiske journalistene brøt ut i latter.

- Jeg og kona mi har akkurat kjøpt oss en ny og stor fin leilighet. Jeg inviterer alle som ønsker til å komme på besøk for å følge meg igjennom en helt vanlig dag. Da vil dere se at det som foregår er rent, svarte Loginov, som også «prøvde» å finne fram skjemaet og oversikten over hvor mange ganger han hadde blitt testet hittil denne sesongen, likevel uten hell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer