Brown reddet Aalesund

Jo Tessem burde gitt Lyn seieren.

(Dagbladet.no): I en sjansefattig kamp på Ullevaal fikk Lyn den største sjansen. Lyn fikk en tvilsom straffe etter at dommeren så en hands i feltet, men Jo Tessem skjøt svakt til høyre - og der var allerede Aalesunds keeper Adin Brown.

- Vi hadde muligheten til både å score og vinne, men tok ikke vare på den. Det gikk ikke fort nok med oss, og dessuten slurvet vi altfor mye. Men det skortet så visst ikke på motivasjonen, sier Lyn-trener Henning Berg til ANB.

Aalesund startet kampen klart best, men utover i første omgang reiv Lyn til seg initiativet og fikk også første omgangs største sjanse da Jo Tessem brant løs fra 25 meter.

I andre omgang fikk også Lyn den største sjansen ved siden av straffen. Innbytter Bjarne Ingebretsen nikket en corner rett i en medspiller som sto på Aalesund-streken.

- Dette var ikke hakkanes gærent. Lyn er nærmest seieren med straffe, men vi har en matchvinner i mål, sier Aalesund-trener Ivar Morten Normark til NRK.

Om straffe - som nok var av det tvilsomme slaget - var Normark mild og blid.

- Jeg er ikke alltid enig med dommeren, og det var nok episoder i denne kampen også der vi har forskjellig syn, smiler den karismatiske trenere med full visshet om at det ble bom.

DAGENS HELT: Adin Brown kaster seg ned og redder Jo Tessems straffespark. Foto: Scanpix
DAGENS HELT: Adin Brown kaster seg ned og redder Jo Tessems straffespark. Foto: Scanpix Vis mer