Bruce ville vrake stjerneskuddet

I dag svarte Jordan Henderson med å bli matchvinner mot West Ham.

HEIT: Jordan Henderson er ønsket av flere storklubber i Premier League. Interessen blir neppe noe mindre etter at 20-åringen ble matchvinner mot West Ham.Foto: SCANPIX/AP Photo/Scott Heppell
HEIT: Jordan Henderson er ønsket av flere storklubber i Premier League. Interessen blir neppe noe mindre etter at 20-åringen ble matchvinner mot West Ham.Foto: SCANPIX/AP Photo/Scott Heppell Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sunderland - West Ham 1-0.

Oppgjøret mellom Sunderland og høytflyvende West Ham på Stadium of Light virket den første halvtimen å være fullstendig fastlåst, da vertene plutselig fant nøkkelen til gjesteforsvaret.

Med et perfekt timet løp mot en rufsete backfirer, stormet Asamoah Gyan inn i bakrommet. Pasnuingen fra høyreback Nedum Onuha var millimeterpresis, og Gyan stormet framover langs høyresida, før han kikket opp, orienterte seg og oppdaget Jordan Henderson på stormløp inn i feltet.

Med en kontrollert innside, satte han opp 20-åringen i opplagt scoringsposisjon, og Sunderland-juvelen plasserte ballen iskaldt og uttagbart forbi Robert Green med venstrebeinet.

Lenge siden forrige mål Det var ettertraktede Hendersons første scoring på nesten 12 måneder - en scoring av den forløsende sorten, ifølge ham selv.

- Det er lenge siden jeg har scoret, men jeg har trent mye på avslutninger, og det det betalte seg i dag, sier banens bestemann til Sky Sports 1.

- Jeg har vært skuffet over spillet mitt de siste par ukene, så det var godt å få det til i dag, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer