Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brudd - ble sammen med rival

Kapret rivalens ekskjæreste.

SLUTT: De franske sykkelstjernene Tony Gallopin og kona Marion Rousse skiller lag. Foto: David Stockman
SLUTT: De franske sykkelstjernene Tony Gallopin og kona Marion Rousse skiller lag. Foto: David Stockman Vis mer

For 12 år siden ble det kjent at de to franske sykkelstjernene Marion Rousse (28) og Tony Gallopin (31) hadde funnet lykken. De har lenge vært et kjent par og ofte blitt omtalt i franske medier.

De giftet seg tilbake i 2014.

Bekreftet bruddet

Nå ser det dessverre ut som at de to har bestemt seg for å gå hver til sitt. I et Instagram innlegg deler Rousse den triste nyheten med sine 100 000 følgere.

«Fordi livet ikke alltid går som planlagt … Etter tolv år sammen har jeg og Tony vært separerte i et par måneder. Jeg vil alltid, med varme, tenke på vår tid sammen og personen jeg har delt alle disse åra med»

View this post on Instagram

.

A post shared by Marion Rousse (@rousse_marion) on

Eksens rival

Kort tid etter at nyheten ble spredt i media, kom det fram at Rousse igjen har funnet lykken, og det med en ny sykkelstjerne.

STORM: I anledning stormen som herjer i deler av Europa, ble det nederlandske sykkelløpet NK Tegenwindfietsen arrangert denne uka. Vis mer

Fjorårets Tour de France-sensasjon Julian Alaphilippe (27) har kapret Rousse. Og til franske medier bekrefter han forholdet.

- Det er seriøst, sier han.

Bilde av det nye paret ligger nå ute i flere sosiale medier, men Gallopin selv har til gode å kommentere bruddet.

Det var TV2 som omtalte saken først i Norge.