Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brudd for Elabdellaoui

Kan ha spilt sin siste kamp for Godset.

REISER TILBAKE TIL MANCHESTER: Omar Elabdellaoui (t.h.) har fått påvist et brudd i foten, og returnerer derfor til Manchester City for medisinsk oppfølging.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
REISER TILBAKE TIL MANCHESTER: Omar Elabdellaoui (t.h.) har fått påvist et brudd i foten, og returnerer derfor til Manchester City for medisinsk oppfølging.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

Strømsgodsets Omar Elabdellaoui (19) pådro seg et brudd i foten mot Fredrikstad lørdag. Dermed kan unggutten være ferdig i klubben, skriver Drammens Tidende.

Ifølge SIFs fysioterapeut David Aronsen sendes Omar Elabdellaoui tilbake til den engelske toppklubben Manchester City tirsdag.

- Omar Elabdellaoui er Citys eiendom, og han vil nå bli fulgt opp medisinsk der, sier Aronsen, som legger til at Elabdellaoui er ute på ubestemt tid.

I vinter var Elabdellaoui ute i tre måneder med brudd i den samme foten. Han startet på sentral midtbane i SIFs hjemmekamp i eliteserien mot Fredrikstad lørdag, men han ble skadet etter noen minutters spill.

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo vil ikke utelukke at Elabdellaoui fortsetter i SIF etter at han blir skadefri.

- Det er ikke umulig, men det må vi diskutere med City først. Foreløpig har alt dreid seg om skaden, uttaler Flo.

(NTB)