Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nora Mørk:

Brudd for Nora Mørk og Stefan Strandberg

Ble slutt i høst.

SINGEL: Nora Mørk er singel. Det er slutt mellom henne og fotballkjæresten Stefan Strandberg. Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix
SINGEL: Nora Mørk er singel. Det er slutt mellom henne og fotballkjæresten Stefan Strandberg. Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Håndballstjerne Nora Mørk og fotballproffen Stefan Strandberg har gått hver til sitt, etter seks år som kjærester, skriver VG.

Det er i et portrettintervju i dagens avis at Mørk bekrefter bruddet.

- Vi er ikke sammen lenger. Det er blitt slutt i løpet av høsten, sier Mørk.

Avstandsforhold

Strandberg har siden 2015 spilt for den russiske klubben Krasnodar, mens Mørk gikk til den ungarske klubben Györ i 2016.

Under et intervju med Dagbladet i fjor fortalte Strandberg om hvordan avstandsforholdet fungerte, og at den russiske klubben Rostov var en del av diskusjonen før Mørk bestemte seg for å gå til Györ.

- Jeg legger meg ikke borti hva hun skal gjøre. Selvfølgelig snakker vi sammen i forhold til oss to. Men håndballkarrieren må hun styre selv. I mine øyne er hun verdens desidert beste håndballspiller. Siden hun var skadet og gjennomgikk alle operasjoner da jeg traff henne for mange år siden, har hun vært helt fantastisk, sa Strandberg da.

Private bilder på avveie

Den siste tiden har Nora Mørk fått mye oppmerksomhet for helt andre ting enn sine prestasjoner på håndballbanen.

13. november i år fortalte en tårevåt Nora Mørk til TV 2 at en rekke private bilder av henne var på avveie. Hun hadde blitt hacket.

- Det har knekt meg, sa Mørk til TV-kanalen.

- Livet mitt har forandret seg veldig. Jeg har gått fra å ha det bra til å kjenne på at selvtilliten har forsvunnet. Hver dag har vært slitsom. Det er tøft å stå i det. Jeg tror ikke folk skjønner hva det gjør med en person

15 personer har blitt anmeldt for å ha delt bildene fra Mørks private telefon. En mann fra Telemark har allerede fått en bot på 15 000 kroner etter å ha innrømmet å ha delt bildene.

Mørk har fortalt at hun valgte å stå fram fordi hun ville ta tilbake sitt eget liv. Hun ville ha kontroll selv.

Hun har sagt at hun skal kjempe til siste slutt - for at alle som har skadet henne skal få gjennomgå. Anmeldelsene var bare starten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!