Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brudd for stjerneparet

Mikaela Shiffrin (24) og Mathieu Faivre (27) var et stjernepar i alpinmiljøet. Nå har de gått fra hverandre.

SLUTT: Mellom Mikaela Shiffrin (24) og Mathieu Faivre (27). Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Mellom Mikaela Shiffrin (24) og Mathieu Faivre (27). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det bekrefter den amerikanske superstjerna Shiffrin overfor Blick.

- Det er veldig få som har visst det, men jeg syns det var på tide å fortelle det. Vi gikk hver til vårt i sommer, sier Shiffrin til Blick.

Shiffrin snakket med pressen i forbindelse med en mediedag før årets verdenscupsesong, som starter i Sölden 25. oktober.

Den amerikanske 24-åringen har vunnet vanvittige 60 verdenscupseire og er ventet å knuse alle rekorder hvis hun holder karrieren gående.

Fant hverandre i idretten

Shiffrin og Faivre ble et par mot slutten av 2017-sesongen. Det hele startet med at hun gratulerte franskmannen etter at han tok sin første verdenscupseier i storslalåmrennet i Val d'Isère.

Noen uker seinere fikk hun en tekstmelding tilbake etter at hun vant et av sine 60 verdenscuprenn.

Og som de sier: Resten var historie.

Se dette innlegget på Instagram

🙌 🤩 🙌

Et innlegg delt av Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin)

Shiffrin har tidligere snakket om hvor viktig den franske alpinisten har vært for henne. Under OL i Pyeongchang i fjor uttrykte den amerikanske 24-åringen at det var viktig for henne at kjæresten forsto hva det innebar å være en toppidrettsutøver:

- Han forstår meg. Han er også en av de beste alpinistene i verden, så han forstår stresset og presset vi lever under, fortalte hun på en pressekonferanse i Sør Korea.

Verken Shiffrin eller Faivre ville gi noe flere kommentarer om bruddet.

Sendt hjem fra OL

Mathieu Faivre har både VM-gull og verdenscupseiere på cv-en.

I fjor håpet han å få et stort OL, men det ende med en skandale. Etter et skuffende OL, kokte det over for franskmannen da han ble intervjuet etter herrenes storslalåm.

Da han fikk spørsmål om lagmoralen i den franske troppen, som fikk en bronse og fire inne blant topp sju, svarte han syrlig:

RØRENDE HILSEN: For to år siden traff USAs 19 år gamle slalåmdronning Mikaela Shiffrin en kreftsyk, ung jente ved navn Emma Lundell. Da Expressen møtte Shiffrin denne helga, tok de med en hilsen fra den nå 13 år gamle Emma. Video: Expressen Vis mer

- Du skulle bare visst hva jeg tenker om laget. Jeg er her for meg selv, uttalte han til en fransk journalist, gjengitt hos Yahoo.

De ordene falt ikke i god jord hos verken lagkamerater eller det franske trenerteamet. Resultatet var rett og slett at franskmannen fikk beskjed om å pakke kofferten og dra.

Den beskjeden har Shiffrin og Faivre gitt hverandre nå også.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling