Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brudd for superparet Vonn og Woods

Bekrefter selv.

MED BARNA: Lindsey Vonn var tilstede sammen med Tiger Woods sine barn for å se ham spille i Master-turneringa i Augusta. Foto: AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY / NTB Scanpix
MED BARNA: Lindsey Vonn var tilstede sammen med Tiger Woods sine barn for å se ham spille i Master-turneringa i Augusta. Foto: AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Golfstjernen Tiger Woods og alpinisten Lindsey Vonn har valgt å gå hvert til sitt.

 - Etter neste tre år sammen har Tiger og jeg bestemt oss for å ende vårt forhold. Jeg vil alltid ha de gode minnene vi fikk sammen. Dessverre lever vi begge svært hektiske liv, som har ført til at vi har måttet tilbringe mesteparten av tiden hver for oss, skriver Vonn på sin Facebook-side.

Vonn og Woods ble senest sett sammen da han spilte Master-turneringa i Augusta i april, da Woods var tilbake etter en langvarig ryggskade. Da var alpinstjerna tilstede sammen med Woods sine barn, dattera Sam Alexis og sønnen Charlie Axel.

Lindsey Vonn og Tiger Woods ble kjapt et av sportsverdens mest populære superpar da de to våren 2013 bekreftet at de var et par. Samme år fortalte Vonn at hun overhodet ikke hadde noen planer om å gifte seg med golfspilleren.

- Jeg vil alltid beundre og respektere Tiger. Han, og hans vakre famile, vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, skriver alpinstjerna Lindsey Vonn på sin Facebook-side.

Tiger Woods har i en årrekke vært verdens beste golfspiller, men i mars ble det kjent at amerikaneren var utenfor topp-100 for første gang på 18 år.

Woods var tidligere gift med svenske Elin Nordgren, men innrømmet i 2010 at han hadde vært utro mot henne en rekke ganger.

Tiger Woods og Lindsey Vonn har skapt overskrifter en rekke ganger, mye på grunn av hennes stygge ulykke under VM i Schladming i 2013.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!