Brudd i forhandlingene mellom Dilling og NFF

Går mot ankesak.

GÅR MOT ANKESAK: Guttorm Dilling ønsker sluttpakke på ni år. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GÅR MOT ANKESAK: Guttorm Dilling ønsker sluttpakke på ni år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forhandlingene mellom Norges Fotballforbund (NFF) og Guttorm Dilling har brutt sammen. Dilling har bedt om fire års etterlønn, mens NFF tilbyr ham to års etterlønn.

Denne uenigheten gjør at sjansene for en ankesak øker. Dilling vant i januar rettssaken mot NFF. Han mente han feilaktig hadde blitt flyttet fra sin stilling som administrativ leder for A-landslaget, han og fikk medhold i tingretten.

Blir dommen rettskraftig etter ankefristen på 30 dager, har Dilling rett til å få tilbake jobben han hadde på A-landslaget. I kjølvannet av kjennelsen, har partene forsøkt å komme fram til et forlik.

- NFFs sjenerøse forlikstilbud er dessverre avslått, og NFF er tvunget til å vurdere anke innen 17. mars, forteller NFFs advokat Nicolay Skarning til Nettavisen.

Ifølge Dillings informasjonsrådgiver, Jarle Aabø, stemmer det ikke at Dilling ønsker seg en sluttpakke på ni år, slik det er blitt skrevet.

- Det er trist at noen lar den type feiltolkninger og misforståelser oppstå i det offentlige rom. Primært ønsker Dilling jobben sin tilbake, men hvis ikke det går har han bedt om fire års etterlønn uten arbeidsplikt. Dette innebærer totalt 2,4 millioner kroner. NFF har tilbudt ham to års etterlønn, og der står saken, sier Aabø til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.