AVVENTER UNDERSØKELSE: Manchester City avventer spent utfallet av skaden Samir Nasri har pådratt seg i hånda på landslagsoppdrag for Frankrike.Foto: SCANPIX/AP Photo/Vadim Ghirda
AVVENTER UNDERSØKELSE: Manchester City avventer spent utfallet av skaden Samir Nasri har pådratt seg i hånda på landslagsoppdrag for Frankrike.Foto: SCANPIX/AP Photo/Vadim GhirdaVis mer

Brudd i hånda for Nasri

Skadd på landslagsoppdrag.

(Dagbladet): Manchester City avventer spent utfallet av undersøkelsen av Samir Nasris hånd etter at den franske nyervervelsen skadet seg på landslagsoppdrag denne uka.

Ifølge The Guardian skal det dreie seg om brudd i et bein i hånda eller i en finger, men en presis diagnose vil først bli stilt når 24-åringen returnerer til Manchester seinere i dag.

Det er uvisst når og hvordan skaden oppsto. Nasri kom inn som innbytter i gårsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Romania, og fullførte kampen tilsynelatende uten problemer.

Franskmannen fikk en strålende start for sin nye arbeidsgiver etter overgangen fra Arsenal da han var arkitekten bak mye av det City foretok seg offensivt i 5-1 seieren borte mot Tottenham. Nå er det en reell fare for at han kan miste lørdagens kamp mot Wigan på lørdag.